Projecten Leer/Stof soorten

Leer/stof materialen 

Wanneer u kiest voor Noorlandia boot- en auto stoffering, dan heeft u de ruime keuze uit diverse leder en stof materialen. Uiteraard worden deze ook in verschillende soorten kwaliteiten geleverd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs of neem vrijblijvend contact op. Wist u dat we zelfs van alle Amerikaanse old timers de originele stof in ons assortiment hebben vanaf het bouwjaar 1950! Wanneer u uw old timer wilt laten bekleden dan bent u bij Noorlandia boot- en autostoffering beslist aan het juiste adres.  

Leder materialen in diverse kleuren en originele bootstoffen 

Wij hebben diverse materialen die wij kunnen leveren onder andere Skai leer! Skai leer is imitatieleer wat bijna niet van echt is te onderscheiden. Skai is materiaal dat gemaakt is van 100% polyester. Wanneer Skai leer wordt geproduceerd wordt deze achteraf voorzien met een print en/ of structuur compleet naar wens. Maar waarom kiezen voor Skai leer? We zullen de voordelen voor u op een rijtje zetten: 

  • Makkelijk in onderhoud 
  • Goedkoper als echt leer 
  • Minder slijtage 
  • Langer behoud van de kleur dan bij echt leer 
  • Diervriendelijk 
  • UV bestendig

Wanneer u voor volledig zitcomfort wilt gaan, dan is het ook mogelijk om het zitschuim van uw autostoel of bijvoorbeeld uw motorzadel te laten vervangen, repareren of te versterken. Door de jaren heen is de kans groot dat het schuim verzakt en niet zo lekker meer zit als voorheen.  Noorlandia boot- en auto stoffering houdt zich bezig met bootstoffering, autobekleding, hemelbekleding, deurpanelen stofferen, motor- en scooterzadels bekleding. Al sinds 1983 zijn we actief bezig en hebben we een breed scala aan specialiteiten. Met onze passie voor het stofferen van auto's, boten en nog meer kunnen we uw interieur omtoveren tot een oogverblindend resultaat.  

Noorlandia boot- en autostoffering is uw aangewezen partner  

De mooiste stoffen voor uw interieur vindt u bij Noorlandia boot- en autostoffering! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, we helpen u graag. Bent u benieuwd wie u al voor is geweest? Bekijk dan onze projecten op de website. Uw interieur is onze uitdaging. Wij werken tevens met roestvrij stalen nieten, daardoor zult uw interieur niet gaan roesten.

Graag laten wij onze verschillende soorten stalen aan u zien.

Hot News of Noorlandia:

Wij beschikken sinds April 2022 ook over de complete stalen collectie van Italian Leather voor de meest LUXE auto's o.a. Lamborghini, Porsche, Bentley, MC Claren, Maserati, Lexus, etc. Bent u benieuwd naar de kleuren in het echt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

© Noorlandia boot- en auto stoffering | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl & Z-IM