Welkom bij Noorlandia boot- en autostoffering

De Expert op het gebied van boot interieurs door heel Nederland

Uw boot, caravan of oldtimer kan van buiten een plaatje zijn, maar hoe zit het met de binnenkant? Een uitgewoond interieur of een kapotte bank zijn in veel gevallen een doorn in het oog. Heeft u een boot, caravan of een oldtimer en is uw interieur wel aan vervanging toe? Neem dan eens contact op met Noorlandia boot- en autostoffering. Met al onze expertise op het gebied van boot- en autobekleding ontwerpt Noorlandia boot- en autostoffering de allermooiste interieurs voor uw boot, caravan en/of oldtimer.

Wat wij stofferen?

  • Boot interieurs
  • Oldtimer interieurs incl. deurpanelen, tapijt en hemel
  • Camper interieurs incl. deurpanelen, tapijt en hemel
  • Het opvullen/vervangen van kussens 
  • Het vervangen van cabriolet daken
  • Motor en scooterzadels

Wij dragen sinds 1983 een groot passie voor het stofferen van boot- en auto interieurs.

Wie is Noorlandia?

Vanaf 1983 was Noorlandia meubelstoffering actief. Vader en zoon, generatie op generatie, hielden zich bezig met o.a. meubelstoffering. Na jaren in de meubelstoffering te hebben gezeten, vond de oudste zoon ''Roberto Noorlander'' het veel leuker om zijn passie voort te zetten in een bedrijf, waar hij zich bezig kon houden met auto en boot bekleding. Roberto is zelfstandig verder gegaan in 2004 onder de naam Autobeklederij Noorlandia. Hij richtte zich voornamelijk op het bekleden van oldtimers, boten, caravan en scooters en motorzadels. Generatie op generatie is een grote passie voor boten en oldtimers zeker niet weg te denken.

Na velen jaren als Autobeklederij Noorlandia te hebben gedraaid, dacht Roberto genoeg te hebben van het stofferen, maar niets is minder waar. Het stofferen werd enorm gemist en daarom hebben wij onze stoute schoenen aangetrokken en zich in januari 2022 weer ingeschreven bij KVK onder de naam: Noorlandia boot- en autostoffering.

Wij werken met materialen van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit, zodat we de allermooiste interieurs kunnen maken. Wanneer u uw interieur aan ons overlaat, dan zijn de opties oneindig. Noorlandia streeft iedere dag naar perfectie! Wanneer u uw interieur door ons laat stofferen dan krijgt u gegarandeerd een prachtig vernieuwd interieur volledig naar wens terug. Wij maken van het hele project voor- en na foto's, die wij u ook laten zien, zodat u ook ziet wat er allemaal schuilt achter het werk van Noorlandia.

Met onze passie voor het stofferen van diverse, luxe en uitsprekende interieurs bent u bij Noorlandia echt aan het juiste adres.

U vraagt, Noorlandia boot- en autostoffering maakt.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@noorlandia.com of telefonisch: 06-48801053.​​​​​​

 

           

© Noorlandia boot- en auto stoffering | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl & Z-IM