Home

Welkom bij Noorlandia boot- en autostoffering

Uw oldtimer, boot of caravan kan van buiten een plaatje zijn, maar hoe zit het met de binnenkant? Een uitgewoond interieur of een kapotte stoel zijn in veel gevallen een doorn in het oog. Wilt u graag uw voertuig opnieuw laten bekleden? Neem dan eens contact op met Noorlandia boot- en autostoffering. Met al onze expertise op het gebied van interieurs, verzorgt Noorlandia boot- en autostoffering de bekleding van uw interieur. 

Onze werkzaamheden:

  • Het opnieuw bekleden van uw boot interieur
  • Het opnieuw bekleden van uw oldtimer of camper
  • Het herstel van interieurs o.a. opvullen van kussens
  • Vervanging van cabrioletkappen
  • Motor en/of scooterzadels opnieuw bekleden

Wij dragen sinds 1983 een groot passie voor stofferen!

Wie is Noorlandia?

Vanaf 1983 was Noorlandia meubelstoffering actief. Vader en zoon, generatie op generatie, hielden zich bezig met o.a. meubelstoffering. Na jaren in de meubelstoffering te hebben gezeten, vond de oudste zoon ''Roberto Noorlander'' het veel leuker om zijn passie voort te zetten in een bedrijf, waar hij zich bezig kon houden met auto en boot bekleding. Hij is zelfstandig verder gegaan in 2004 onder de naam Autobeklederij Noorlandia. Hij richtte zich voornamelijk op het bekleden van oldtimers, boten, caravan en scooters en motorzadels. Generatie op generatie is een grote passie voor oldtimers zeker niet weg te denken.

Na velen jaren als Autobeklederij Noorlandia te hebben gedraaid, dachten wij genoeg te hebben van het stofferen, maar niets is minder waar. Het stofferen werd enorm gemist en daarom heeft Roberto zijn stoute schoenen aangetrokken en zich in januari 2022 weer ingeschreven bij KVK onder de naam: Noorlandia boot- en autostoffering.

Wij werken met materialen van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit, zodat we de allermooiste interieurs kunnen maken. Wanneer u uw interieur aan ons overlaat, dan zijn de opties oneindig. Noorlandia streeft iedere dag naar perfectie! Wanneer u uw interieur door ons laat verzorgen dan krijgt u gegarandeerd een interieur volledig naar wens terug. Wij maken van het hele project voor- en na foto's, die wij u ook laten zien, zodat u ook ziet wat er allemaal schuilt achter het werk van Noorlandia.

Met onze passie voor het stofferen van diverse, luxe en uitsprekende interieurs bent u bij Noorlandia echt aan het juiste adres.

U vraagt, Noorlandia boot- en autostoffering maakt.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@noorlandia.com of telefonisch: 06-48801053.​​​​​​

 

           

Noorlandia boot- en auto stoffering logo
Noorlandia boot- en auto stoffering

© Noorlandia boot- en auto stoffering | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl & Z-IM